Plavková sezona je za rohem. Máte už plavky po ruce?

Prakticky každý druhý trenér své svěřence nabádá k vyšším výkonům v posilovnách. A nelze se tomu divit. Plavková sezona je za rohem a výsledky usilovného snažení a dřiny se dostavují po několika měsících. Ostatně pořádným hnacím motorem můžou být nové stylové plavky čekající na to, až je poprvé vytáhnete k moři nebo na koupaliště. Pořiďte si jedinečné modely z naší nabídky v barvách, které jsou moderní i nadčasové zároveň.

Fialková barva není jediná, na kterou můžete vsadit

Ženy se snaží zazářit prakticky v každém okamžiku. A to dokonce i tehdy, kdy se jdou během parného léta osvěžit do nejbližšího bazénu. Letošní rok se v módním průmyslu nese v barvě fialkové, která byla označená za odstín roku. Nemusíte u něj však zůstávat, ať už si vybíráte plavky nebo jiný kousek do vaší sbírky oblečení.

13507-2   14068   13450

 

Zaujmout totiž můžete i s plavkami jiných barev. Neutuchající a stále stylové jsou černé modely, které hezky přitahují sluníčko čili opálení je zajištěno. Mnohé ženy si však připadají daleko svůdnější v červených modelech, které nadmíru vynikají hlavně na opáleném těle.

 14434  14437

Jednodílné nebo dvoudílné alternativy?

Každoroční otázkou je, jestli vsadit raději na jednodílné nebo dvoudílné alternativy. Módní maniačky si jistě povšimli trendu jednodílných plavek, který se navrátil z osmdesátých, devadesátých let. Ne všechny ženy však zaujal. Některé si v těchto modelech připadají příliš „tlusté”, jelikož je plavky příliš obepínají. Na druhou stranu jsou velmi pohodlné.

Ovšem platí, že sto lidí sto chutí a stylů. A tak pokud se v jednodílných alternativách zrovna necítíte, holt jsou na řadě klasické bikiny, které sluší prakticky každé ženě. Aktuálně jsou v kurzu především lambádové vršky, naopak klasické trojúhelníčky se dostávají do ústraní. Opět se však najdou ženy, které právě tento typ plavek naprosto zbožňují.

14443   14443-1