Šaty ovládnou letošní jaro. Jaké se budou nosit především?

Když začíná slunce hřát do zad, znamená to jediné – je načase vytáhnout šaty, které nám delší dobu dřímají v šatníku. Pokud chcete svou stávající sbírku ozvláštnit, a to například kvalitními značkami Pinko nebo Twinset, je načase zjistit, jaké konkrétní střihy a modely budou hrát letos na jaro (a také následně v létě) prim. Co tedy budou módní stylisté hodnotit nejlépe?

Košilové šaty zůstávají v módě

I když platí, že móda se mění jako na běžícím pásu, jsou některé modely, které zůstávají stylové a šik. A mezi nimi bychom našli košilové šaty, které mají místo v každém dámském šatníku. Jejich obrovským benefitem je nejen to, že sednou prakticky jakékoli postavě (ale samozřejmě záleží na jejich střihu), jsou však také geniální v tom, že se velmi snadno kombinují. Dáte přednost spojení s kozačkami nebo pohodlnými teniskami?

Nebojte se košilových šatů ani volného střihu. Ostatně právě volný střih je letos tím, co je považováno za další obrovský hit ve světě šat.

13885  13906

Volány jako prvky romantiky

Mnohé dámy mají šaty spojené s romantikou. A ostatně proto, že jsou milovníky romantiky, tak šaty nosí s radostí v srdci a úsměvem na rtech. Patříte také k těmto ženám, které jsme takto specifikovali? Potěšíme vás, protože právě šaty s volány se vrací do módy.

Ano, vrací, protože už dobu své největší slávy zažily. Bylo to v období sedmdesátých až devadesátých let, kdy se na ně nedalo dopustit. No, stará láska nerezaví, a to ani v případě lásky ke starším trendům.

12690-1   12681

 

Dlouhý rukáv jde s jarem ruku v ruce

Možná si říkáte, že je na šaty ještě příliš zima. A možná máte pravdu. I proto se móda rozhodla jít směrem dlouhých rukávů, které si prostě a jednoduše musíte zamilovat. Dlouhé rukávy jsou trendy, a to i v případě šatů. Najděte si u nás model, který bude přesně korespondovat s vašimi módními preferencemi.