Chyť léto do svých rukou, buď IN !

Móda se stále vrací.. to je nepsané pravidlo, které známe všichni. Léto 2020 nebude výjimkou. Letos se můžeme těšit na trendy 90. let, takže zapátrejte hlouběji ve svém šatníku, třeba se vám něco bude hodit! O jaké must-have kousky jde?

Puntíky, kostky, pruhy, květiny

Přesně tohle jsou vzory, které by měly zdobit vaše šaty, sukně, halenky, kabelky, ale i boty. Záleží na vás, jakou velikost vzoru si zvolíte. V kurzu jsou drobné puntíky na tmavém podkladu, stejně tak jako maxi puntíky v kombinaci s barvami.

Květinové vzory jsou pro jaro a léto jako stvořené, dají se příjemně kombinovat s čistými jednobarevnými kousky. Květiny mohou příjemně ozdobit a zjemnit i vaše boty a kabelku. Pamatujte však, že méně je více.

Bílá a bohémské šaty

V posledních letech je takzvaný boho styl velmi rozšířený hlavně na svatbách. Letos se na něj můžeme těšit i ve světě módy a to v podobě bílých, jemných, krajkových šatů s volánky. Příjemným osvěžením outfitu může být květinová ozdoba ve vlasech nebo doplněk v přírodních barvách.

Sofistikovaný sexy průstřih

Mít halenku s dlouhým rukávem, rolák a přesto být sexy? Průstřih na různých částech oděvu vám to jednoduše umožní. Pamatujte však, že nic se nemá přehánět. Rafinovaný průstřih přes rameno, na zádech či pod prsy zcela splní svůj úkol a nebude vypadat vulgárně.

Volné džíny, nadýchané rukávy, malé kabelky

To jsou další must-have léta 2020. Džíny z módy snad nikdy nevyšly, pro dnešní léto jsou žádoucí ve volném stylu. Rozšířené zakončení kalhot, takzvané džíny do zvonu, by neměly chybět žádné z vás. Nekombinujte je však s dalším trendem – nadýchané rukávy. Velké nařasení v úrovni ramen je velice vzdušné a elegantní. K halence tohoto typu zvolte úzké kalhoty či sukni.

Kabelky!

Slabost většiny žen. Na léto se hodí malé kabelky, letos to platí dvojnásob. Hitem jsou jednoznačně kabelky Michael Kors. Léto 2020 si žádá kabelky s malým uchem. Kabelku můžete nahradit i jiným kouskem, který k retru neodmyslitelně patří, není však záležitostí jen letošní sezóny, svou slávu si užívá již několik sezón. Tušíte správně – ledvinky.

Neonové barvy jsou letos také v kurzu. K létu patří i chladné letní večery. V takových případech mějte ve svém šatníku teplejší kousky v neonových barvách, které lze kombinovat i s botami.

Všechny fotky byly foceny z naší kolekce oblečení, kterou můžete najít na našem eshopu vanesafashion.cz a pozor, některé oblíbené kousky se mohou rychle vyprodat a proto neváhejte :-)