Boty letošního jara: obujte se do toho pravého stylu

Chcete být letos na jaro in a sklízet úspěchy a pozitivní ohlasy vztahující se na váš outfit? Je načase pořídit si zbrusu nové tenisky a sandálky, se kterými letos zazáříte! Jenže jaký model si konkrétně koupit? Nabídka je víc než široká a vybrat si boty, které budou zároveň aktuálním trendem – to je trochu kumšt, nemyslíte? A tak si pojďme shrnout letošní jarní obuvnické hity, které zkrátka a dobře stojí za hřích.

Atypické tvary podpatků ovládnou teplé jarní dny

Možná máte v našem e-shopu vyhlédnuté sandálky nebo podobné obutí, ale nejste si jistí tím, jestli letos v takových botách vyniknete. Rozhodujícím faktorem, který má poslední slovo, je podpatek. Jestliže je atypický čili netradiční, jiný, odlišně tvarovaný, pak ano – po takových botách můžete sáhnout s klidným svědomím.

I když na módních přehlídkách dominují boty s podpatky v podobě řetězu, nemusíte jít až touto extravagantní cestou. Bohatě stačí netradičně tvarované podpatky, které jen tak někdo nemá.

12699_damske-sandaly-twinset-221tcp080-cervene2   12696-3_damske-sandaly-twinset-221tcp080-cerne4

Tenisky s platformou jsou vždy dobrou variantou

Už jste možná zaznamenali aktuální hit v podobě platforem. Právě toto „vyvýšení” na botách je něco, co aktuální modely výrazně zpestřuje. I když se i v teniskách s platformou musí člověk naučit chodit, nakonec to nebude také horké, jak se zdá.

A ostatně pořád to jsou tenisky, což znamená, že jsou pořád pohodlnou variantou, jen vypadají trochu jinak než modely, které vám aktuálně zůstávají v botníku.

 12856  12913

Vsaďte na barvy

Letošní rok není zrovna přijatelný po stránce módy pro milovníky neutrality a konzervativních kombinací. Holt se totiž sází hlavně na barvy a pestrost obecně. Pokud chcete vyniknout v davu, musíte dát přednost barevné pestrosti. Neopakujte se v jednom odstínu, nebojte se nosit dva či více barevných kousků „vedle sebe”.

V praxi to tedy bude znamenat to, že se nemusíte obávat kombinace červené a růžové. Zatímco pro někoho je to už asi příliš mnoho, podle módních stylistů je přesně toto tím, co dostane všechny do kolen.