Jak nosit vysoké platformy?

Letos je tento trend prostě nepřehlédnutelný. Platformy mají tenisky, jehly, nebo třeba kozačky. Jak je nosit?

Vítejte na chůdách

I z vás se může stát zkušený artista. Stačí si pořídit trendy kousky na platformě a pohybovat se v našich běžných ulicích. Budete mít o zábavu postaráno! Možná si vzpomenete na to, jak skvostně se v nich po mole promenáduje Bella Hadid. Chůzi na těchto chůdách bude zřejmě třeba trochu natrénovat. Udělejte si doma catwalk a pusťte si sexy upbeatovou hudbu. Užijete si spoustu legrace a vychytáte nedostatky. Vyhrává ten, kdo na chůdách nespadne! Nezapomeňte si udělat pořádné selfie, ať máte na co vzpomínat. Jedeme na to!

2261     12913

Mačkáme play na retro magiči

Starý magnetofon, ze kterého bylo možné pustit pecky z devadesátek, je již na svém místě. Je na vás, abyste zmáčkli Play a pustili si vypalovačky, které se pro chůzi budou hodit nejlépe. Nezapomeňte střídat oděvy a zapisovat si, co se k platformám hodilo nejvíce. Máme tajné tipy, co by to mohlo být.

Pořádný jarní a letní úlet

Jaro je v plném proudu a letos nejvíce frčí neonové barvy. Co byste řekli jejich kombinaci s platformami? Výborný tip, pokud se chystáte na procházku městem, nebo třeba na rande. Budete si připadat jako šelma velkoměsta. Neonové ostatně mohou být i samotné platformy. A to jak ve formě tenisek, tak třeba šněrovacích sandálů. Na chůdách už chodit umíte, tak hurá do praxe!

Užijte si party

Platformy se budou hodit i na jarní a letní párty. Počítejte s tím, že druhý den si vaše tlapky budou potřebovat odpočinout, dopřejte jim pohodlné žabky nebo mokasíny. Ale za tu stylovku to rozhodně stojí! Moderní outfit vynikne výborně i v případě, kdy si na sebe vezmete letos velmi módní palazzo kalhoty, nebo libovolný overshirt.

 

pinko kalhoty   pinko tričko

 

Platformy se stanou jedinečnou součástí vašeho oblečení. Platformy ve formě tenisek povýší ležérní módu na dokonalý kus s názorem.