Džínové sukně se vrací

Zpestřit svůj šatník něčím, co bude letos in – je to i váš plán, který chcete během nadcházejícího víkendu nebo volného večera realizovat? Sepište si seznam aktuálních trendů! Vždyť kdo by si do svého šatníku pořizoval něco, co se aktuálně nenosí, co říkáte? Pokud chcete upnout svou pozornost na kousky, které jsou letos in, džínové sukně jsou tím, co vám bezesporu nesmí chybět.

Nové kolekce nabízí nové modely

Sice má člověk tendenci prohrabat šatník svým maminkám, které takových kousků mají jistě víc než dost. Jenže to, že džínové sukně přišly do módy neznamená, že jsou stylové tehdejší střihy. Nové kolekce přinesly nové modely, projděte si proto aktuální nabídku našeho e-shopu a vyberte si z opravdu aktuálně stylových střihů, jež budou ohodnoceny deseti body z deseti.

Kromě klasických minisukní se vrací také delší alternativy s rozparky. Rozhodující slovo bude mít váš styl i postava.

 12672  12678-2

Mini délka nevyšachovala klasiku

Necítíte se na minisukně? Nemusíte se snu o vlastní džínové sukni vzdávat. Minisukně totiž nevyšachovala klasiku, právě naopak. Ta zůstává dále v popředí. Řeč je o klasických džínových sukních s délkou ke kolenům, které jsou obohaceny o rozparek. Díky této drobnosti nevypadají ani delší sukně příliš usedle a žena se v nich může cítit bezmezně žensky.

Midi provedení zaujme

Patříte k ženám, které svou postavu mohou označit za figuru ve tvaru hrušky? Čili potřebujete zahalit větší zadeček nebo stehna? Džínové sukně nejsou k dostání pouze v obepnuté verzi, ale seženete je i v midi provedení.

12958-1   14089

Midi sukně jsou takové, které jsou stažené v pase, poté pokračují do áčkového střihu. V případě džínových sukní tohoto zpracování platí, že nejsou příliš pevné, spíše jsou vyrobeny z tenčího denimu, který je příjemný na dotek i na nošení.