Sleva 20% s kódem "JARO20"

Neonové oblečení je trendy. Užijete ho ve městě i při cvičení

Neonové barvy se letos neodmyslitelně propsaly do každodenní módy. Troufnete si na kousky, se kterými budete zářit do dálky? Praktické i fashion kousky můžete nosit každý den. Co si dnes oblečeme?

Dnes chci být vidět

Přesně s touto náladou jste se dnes probudili. Dnes cítíte, že si připadáte sebevědomě. Co byste řekli tomu to ještě více vylepšit. Nebojte se dát si neonovou manikúru a pedikúru a obléci si na sebe jeden módní trend, který vás dokonale napumpuje energií a radostí. Neonový kousek vám dovolí vyniknout. Budete vidět skutečně daleko. V davu se neztratíte. Budete dokonale zářit. Váš den bude prostě a jednoduše slavný a dokonalý. Co si na sebe vzít?

14986  15166

Do fitka, na běhání i na kolo

Pro sportovní účely se neonové oblečení hodí vůbec nejvíce. Co více se přát než jít vidět, pokud si jdete zaběhat nebo se projet na kole. Bezpečná možnost, jak se věnovat své sportovní aktivitě, aniž by vás někdo jiný ohrozil. Neonové trikoty jsou skvělou možností pro všechny nadšené cyklisty. Neonové prvky mají i běžné sportovní oděvy, takže se během běhu za mlhy rozhodně neztratíte a půjdete vidět. Neon má ale i stylový význam. Ve fitku na sebe dokonale přitáhnete pozornost. Wooow! Už se těšíte?

12477  14578  14434

Městská šelma

Až půjdete dnes na nákupy, nebo se jen tak projít městem, můžete na sebe přitáhnout pozornost širokého okolí. Máte dnes úsměv od ucha k uchu? Dodejte radost šedi města a vydejte se do víru dění v některém neonovém prvku. Nejčastěji se jedná o výrazné topy. Můžete si přehodit halenku, crop top, nebo top se špagetovými ramínky, a jít zářit. Váš úsměv bude stejně nepřehlédnutelný jako váš oděv.

Při kombinování neonového oblečení spoléhejte na klasiku. Méně je více. K jednomu výraznému prvku volte jen základní černou. Vyniknete a budete styloví. Vzhůru za dobrodružstvím!