Sleva 20% s kódem "JARO20"

Módní tipy na jaro

Módní tipy na jaro

Jaro si pomalu, ale jistě bere slovo, což znamená jediné - je načase se pustit do obměny šatníku. Pokud přemýšlíte nad tím, co bude letos v době, kdy květiny začnou růst a sluníčko sílit, nosit, nemusíte v tom hledat nějakou vědu. Jaro se totiž ponese na vlně starých známých devadesátých let, kdy hrály roli mini a mikro sukně či kožené modely.

Kůže je zpátky

Mít tak druhou kůži, řekli jste si to někdy? Pokud ano, nyní druhou kůži mít můžete. Kožené oblečení je totiž zpátky v kurzu, což jste si při nakupování mohli všimnout. Nejen kožené rukavice, kabelky nebo boty, ale také kožené či koženkové košile, šaty, sukně nebo kalhoty se aktuálně nosí.

Pokud chcete ozvláštnit stávající sbírku, zaměřte svou pozornost především na modely s ocvočkovanými detaily nebo asymetrickými průstřihy. Nebo když bude mít košile nabírané rukávy, je to trefa do černého.

blog damska blauer 300x370(1)blog 22sblul          IMG_4007 (1)

Mikro se vrací také

Mini, mikro, makro - zkrátka a dobře čím kratší, tím lepší. Sukně letos budou schovávat jenom ta nejchoulostivější místa, jinak ukážou naprosto všechno. Pokud sledujete dění na módních molech, určitě jste zaznamenali, jak se mikro kousky budou nosit. Podle světových značek se bude kombinovat mikro s dlouhými rukávy a vysokými botami, což je zajímavé a ostatně velice stylové spojení.

Proužky lemující postavu

Pokud vás zatím aktuální jarní trendy nezaujaly, nevěšte hlavu. Možná vás nadchne taková jedna klasika, kterou jsou pruhované vzory. Proužky se dostávají opět výrazně do popředí a zastiňují prakticky všechny ostatní textilní vzory. Pokud vám v šatníku chybí pruhovaný kousek, je načase si ho pořídit v naší nabídce.

13342                   13162-1

 

Nezáleží úplně na tom, v jakém postavení pruhy budou. Mohou být horizontální, vertikální, mohou být v podobě diagonálních linek. Zkrátka by se tento vzor na první pohled neměl přehlédnout.