Jaké barvy přitahují pozornost?

Jaké barvy přitahují pozornost?

Patříte k milovníkům šedivé nebo neutrálních barevných tónů? Letošní rok pro vás nebude, nebo se budete muset naladit na pestřejší vlnu. Módní svět přivítal řadu barev, kterým dominuje veri peri - něco mezi fialovou a modrou barvou. Tato barva roku však není jedinou výraznou, která přitáhne pozornost a která letos stojí za zvážení.

Smaragdově zelená také vítězí

S jakou další barvou doslova zazáříte? Jednoznačně se smaragdově zelenou! Pokud sledujete aktuální dění v módním světě, pak jistě víte, že se tato až luxusní barva dostává do popředí při slavnostních událostech. Například se promenáduje na červeném koberci při předávání Oscarů či Zlatých glóbů. Vy ji však můžete nosit jen tak - třeba proto, že je zrovna pondělí.

 13561   12567 

Popcornově žlutá pro milovníky neutrality

Sice neutrální tóny nejsou letos v módě, ovšem nejblíže k oblíbeným odstínům fanoušků neutrality je takzvaná popcornově žlutá. Mluvíme o skutečně zajímavém odstínu, který má evokovat barvu kukuřice. Obecně z něj má jít teplo, které má všechny obklopit.

Módní stylisté se přiklání hlavně k popcornově žlutým kabátům, které se mohou vytáhnout už zkraje jara. Hodí se nejen brunetám, ale také blondýnkám či zrzkám.

Jako orchidej

Roste vám na okenním parapetu krásná květina jménem orchidej? Nechte se inspirovat jejími květy a vneste do svého šatníku růžovou čili barvu jejího květu. Právě to je další barva, kterou jednoznačně zaujmete. Zatím dominuje hlavně jarním a letním kolekcím, ovšem očekáváme, že se brava protká také do pozdějších ročních období.

13636    13624    13453

 

Dejte si pozor s jejím kombinováním. Vyvarujte se příliš pestrému outfitu, i když spojení s červenou je nejen povolená, ale také módními stylisty doporučovaná.

Modrá jako Sonic

Vzpomínáte si ještě na super Sonica? Tato animovaná postavička je v módě, respektive odstín, v jakém byl zbarvený. Výrazný modrý odstín uzavírá seznam barev, které letos (a nejen letos) přitáhnout pozornost. Nést by ji měly především kabáty nebo blazery.

12663-1     13552     13312