Tipy od značky PINKO na rok 2022

Tipy od značky PINKO na rok 2022

Móda se neustále mění, ovšem značka Pinko stále zůstává. Pokud přemýšlíte nad tím, čím zpestřit svou stávající sbírku oblečení, najít si kousky z dílny jmenované značky stojí rozhodně za zvážení. Důvod je prostý - jde s trendy ruku v ruce, navíc kvalita se v tomto případě nezapře. Co konkrétního stojí za zakoupení a co se vlastně bude tento rok nosit?

Crazy ponožky do vaší sbírky

Fashion trendy se mění, ovšem crazy ponožky v našich sbírkách zůstávají. Barevné, pestré páry, nebo jednoduché bílé ponožky s nápisy, motivy či obrázky - přesně to patří do bílých tenisek, které si obujete k ležérnímu nebo více formálnímu outfitu.

11946    11991

 

Za obecný trend se považuje sázet na udržitelnost a kvalitu, a na to myslete i při výběru ponožek. I když si člověk říká, že jsou to jen ponožky, i ty mohou vydržet déle, než se očekává.

Proužky, kupředu!

Letošní rok se nese ve znamení motivů. Kromě geometrických tvarů máme sázet na tradiční proužky, o něž v posledních letech nebyl zrovna zájem. Pokud jste své oblíbené tričko nebo mikinu dlouho nevytáhli ze skříně, nyní máte zelenou.

Zejména pokud narazíte na kombinaci pruhů s třásněmi, je to trefa do černého. Značka Pinko ve svém sortimentu nabízí hned několik skvělých kousků, modelů. Zatímco některý dominuje vodorovnými pruhy, jiný zase těmi svislými. Co vám bude slušet nejvíce?

httpswww.vanesafashion.czpinkodamske-kalhoty-pinko-1j10xzy83xez1-modre   httpswww.vanesafashion.czpinkodamske-saty-pinko-1g16yfy7upgc2-modre   httpswww.vanesafashion.czpinkodamske-tricko-pinko-1g1714y7xugc1-modre

 

Bez doplňků nikam

Značka Pinko se do světa módy nezapsala pouze díky oblečení, které je stylové a nestárnoucí, ale také díky módním doplňkům, které podle stylistů dotváří outfit k dokonalosti. Je proto klíčové, abyste měli ve své sbírce alespoň hrstku kabelek nebo pásků.

Zatímco kabelka posune outfit o level výš, skvělý pásek zajistí, aby byla silueta přesýpacích hodin viditelná, čímž dojde ke zvýraznění ženských předností. A přesně toho se chce v outfitech dosáhnout, není to tak?

httpswww.vanesafashion.czpinkodamska-kabelka-pinko-1p22l6y7tjz99q-cerna   httpswww.vanesafashion.czpenezenkydamska-penezenka-pinko-1p22p9y7uxq46-ruzova   httpswww.vanesafashion.czdoplnkydamsky-pasek-pinko-1h20zzy7spz99q-cerny