Oblečení značky Dsquared2 pro opravdovou image

Oblečení značky Dsquared2 pro opravdovou image

Na módním poli je celá spousta značek, z nichž jen některé stojí za zmínění. V posledních letech se do popředí dostává jedinečný brand založený dvojčaty Dsquared2, a ten je rozhodně jedním z těch, které za zmínku stojí. I když byla značka založená v Torontu, kořeny zakladatelů jsou ryze italské. A tak se italská nevšední a velmi stylová móda dostala do Ameriky.

Původně návrhy pro známé značky, poté vlastní stylové oblečení

Když zakladatelé přijeli do Ameriky, původně nezakládali značku, ale navrhovali modely pro brandy, které už na trhu působily. Mezi ně patřila například značka Diesel nebo Versace. Jelikož sklízeli řadu chvály, rozhodli se po úspěšném „zajetí” v módním průmyslu vyzkoušet své štěstí na volné noze, a tak založili právě značku Dsquared2.

Vůbec první vlaštovkou byly modely z pánské kolekce, které hned poté následovaly i kousky z dámského oddělení. Dnes už mluvíme o uceleném komplexu nejen oblečení, ale i doplňků a bot.

httpswww.vanesafashion.czbundypanska-dzinova-bunda-dsquared2-s79am0033-modra            httpswww.vanesafashion.czdsquared2damske-tenisky-dsquared2-snw016901-bile

 

Objevte svůj styl

Značka Dsquared2 v současné době patří k hojně vyhledávaným, a to se nemůžeme divit. Nabídka je tak široká a pestrá, až z toho člověka zrak přechází. Najděte si i vy jedinečné kousky, které budou přesně zapadat do vašeho stylu. A oblékejte se stejně jako řada známých celebrit, k nimž patří Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake nebo Ricky Martin.

I když má značka dnes už hromadu obchodů především ve velkých městech, nakoupit si kousky z jedinečných kolekcí můžete i u nás. Pokud se chcete inspirovat a zjistit, jak jednotlivé modely nosit, sledujte módní světové přehlídky, kde se kousky skutečně vkusně kombinují a jsou tedy dostatečnou inspirací.

httpswww.vanesafashion.czdsquared2damske-saty-dsquared2-s75cv0513-cerne     httpswww.vanesafashion.czmikinydamska-mikina-dsquared2-s80gu0054-fuchsiova

 

 

Co vám nejdříve padlo do oka?

Byly to boty nebo vkusná košile? Ať už vám do oka padlo cokoliv, nebojte se je zkombinovat i s řadou jiných značek. Vždycky s nimi zazáříte.